Opening seizoen 2024/2025 van Knutselatelier Zuidplas: Creativiteit voor jong en oud

Knutselatelier Zuidplas opent op 19 september haar deuren voor een nieuw seizoen vol creatieve activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Gelegen in de wijk Esse Hoog in Nieuwerkerk aan den IJssel, biedt het Knutselatelier een gevarieerd aanbod aan workshops. Want creatief bezig zijn is goed voor de ontwikkeling van kinderen en het helpt je als volwassene heerlijk te ontspannen!

Eigenaresse Floor Soeteman geeft inmiddels al 10 jaar workshops in de gemeente Zuidplas via BRAinS. Sinds vorig jaar geeft ze deze workshops in haar eigen Knutselatelier en heeft ze het aanbod uitgebreid met workshops voor volwassenen en kinderfeestjes. “Iedereen is creatief, soms heeft iemand alleen een duwtje in de rug nodig. Een workshop of feestje is voor mij geslaagd als iemand blij en trots het atelier verlaat”, aldus Floor.

Kinderfeestjes om nooit te vergeten

Voor ouders die op zoek zijn naar een unieke en creatieve manier om de verjaardag van hun kind te vieren, biedt Knutselatelier Zuidplas speciaal op maat gemaakte kinderfeestjes aan. Van kleurrijke knopenkunst, tassen versieren en stippelen tot decoratie voor in je kamer. Elk feestje is uniek.

Workshops voor iedereen

Naast kinderfeestjes organiseert Knutselatelier Zuidplas ook creatieve workshops voor volwassenen (en kinderen). Al heel wat mensen deden vorig jaar mee aan workshops als stippelen, paaskrans en kerstboog. In een gezellige en ontspannen setting wordt er veel moois gecreëerd en een mooie gesprekken gevoerd. Workshops op maat, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje of babyshower, zijn in overleg ook mogelijk.

Over Knutselatelier Zuidplas

Knutselatelier Zuidplas is opgericht met als doel een plek te bieden waar creativiteit en ontspannen plezier centraal staan. Iedereen is welkom. Voor de periode september tot en met december staan de eerste workshops al op de website www.knutselatelierzuidplas.nl.

Contact

Voor meer informatie over kinderfeestjes, workshops en inschrijvingen kunt u terecht op de website of neem contact op via:

Website: www.knutselatelierzuidplas.nl
E-mail: floor@knutselatelierzuidplas.nl
Adres: Vlist 12 in Nieuwerkerk aan den IJssel (het atelier is alleen geopend tijdens workshops)

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.